1 - 2 dages levering i hele Danmark | Fri fragt på alle ordre over 249.- | Bestil inden kl. 14.00 og få leveret dagen efter

Vores historie

Stort udvalg af lækre nødder i højeste kvalitet

Hvem er Slikhulen

Selv om Slikhulen.dk er et helt nyt tiltag, går vores rødder mange år tilbage. Vi har nemlig handlet med slik i mere end 25 år. Tiderne ændrer sig,  og vi må derfor gøre alt for at følge med i udviklingen. Det har resulteret i Slikhulen.dk, som er vores nyeste digitale tiltag, hvor du som forbruger meget enkelt og nemt kan få sendt dit favoritslik direkte til døren.

Vi er utrolig stolte af dette tiltag, som vi håber vil udvikle sig over tiden og blive til danskernes foretrukne slikbutik. Vi gør vores bedste hver dag for at optimere og yde god service. Vi går utrolig meget op i din tilfredshed, hurtig levering, frisk og blødt slik og ikke mindst hygiejne, hvorfor vi hele tiden uddanner vort team i at blive bedre.

Som vi før har sagt, er livet alt for kort til ikke at nyde glæden ved slik. Vi har derfor sørget for, at der er noget til absolut alle, mange forskellige typer slik, men også sukkerfri, gelatinefri og glutenfri slik. Derfor mener vi ikke der bør være flere undskyldninger tilbage for ikke at spise en pose i ny og næ.

Historien bag vores nye tiltag Slikhulen.dk er ret kort, da vi som sagt lige er gået i luften med vores bland selv slik webshop. Vi er bare en gruppe mænd, der får en skør idé, heriblandt vores leverandør, en håndfuld digitale genier og allerede eksisterende iværksættere. Vi har et fælles mål, og det er at bringe så meget glæde ud i de danske hjem som overhovedet muligt – derfor vil vi også gå rigtig langt for at opfylde dette mål.

Historien fortsættes…

Indtil da opfordrer vil til at følge med i vores digitale univers lige her